LOGIN AREA

User Id

Password

Lupa Password

| Daftar Sini

PENAJA

Sponsor :  nazreezal
Name : Surizal Nazeri

STATISTIK WEB

Total 189
VIP 19
Free 170
Visitor 668131
Online 2 online

AHLI TERKINI

Rashidi Zainoldin
[ ]
2018-07-04 17:54:02

mohamed yusof
[ hutan melintang ]
2017-11-03 01:47:04

Larry Fitzgerald
[ Brooklyn ]
2017-11-02 00:02:36

MOHAMAD AZRI ANAS BIN AB AZIZ
[ JOHOR BAHRU ]
2017-10-04 22:37:47

khairunnizam bin kamarudin
[ Sabak Bernam ]
2017-07-15 08:18:58

SURADI BIN JAINUDDIN
[ TAWAU ]
2017-03-10 05:58:32

http://i156.photobucket.com/albums/t27/janggut83/arabian1.jpg

MINYAK URUT ARABIAN

KOD: D010

HARGA: RM100


Minyak sapuan untuk alat kelamin lelaki

Tahukah anda lelaki yang paling panjang zakarnya di dunia ini adalah kaum Arab Sudan. Apakah rahsia mereka ? Kini rahsia mereka telah terbongkar. Sila baca keterangan di bawah. Adakah saiz zakar itu penting dalam memberikan kepuasan kepada pasangan kita ? Dalam kajian oleh penyelidik di Amerika terhadap pendapat perempuan tentang saiz zakar pasanganya, 67% menyatakan saiz zakar adalah faktor penting dalam mencapai kepuasan seks. Saiz zakar yang kecil menyebabkan ianya tidak dapat menusuk ke dasar faraj wanita dimana didasar faraj ini terdapat tempat yang paling sensitif yang boleh mempercepatkan inzal wanita dan memberikan kepuasan yang optimum.

Apakah saiz zakar lelaki normal?

Seperti yang diterangkan sebelum ini, bagi setiap lelaki Asia yang matang, saiz purata zakar normal pada ketika tegang adalah pada saiz 4-6 inci. Dikatakan kaum Afrika Sudan dan Arab mempunyai zakar yang besar dan panjang purata 7 ke 9 inci. Dalam rekod dunia, lelaki yang paling panjang zakarnya ialah lelaki Arab Sudan , yang mempunyai zakar sepanjang 18 inci.

Bagaimanakah kaum ini mampu mempunyai saiz zakar yang besar dan panjang ?

Tentu ada rahsia disebaliknya. Ramai dari kita tidak tahu yang kaum Arab Sudan ini mengamalkan teknik-teknik pengurutan zakar semenjak mereka masih kecil lagi sehinggalah mereka boleh mencapai saiz yang mereka kekehendaki. Teknik urutan ini boleh diamalkan oleh semua lelaki tanpa mengira peringkat umur atau saiz badan. Yang penting sekali kita mengamalkan latihan pengurutan ini dengan kaedah yang betul sehingga kita mencapai saiz zakar yang kita kehendaki.


http://i156.photobucket.com/albums/t27/janggut83/arabian2.jpg

Pentingkah Saiz Zakar Bagi Seorang Lelaki?

Jika lelaki tidak merasa khuatir tentang saiz, ketegangan, kekuatan yang dimiliki ketika melakukan hubungan, bererti ia tidak tahu bahawa bahwa hal-hal ini penting untuk diperhatikan. Ketika lelaki membicarakan seks dengan pasangannya, ramai akan berpendapat fantasi seks wanita yang mahukan zakar lelaki dengan ukuran yang besar akan memberi kepuasan dalam mekakukan hubungan seks. Jarang sekali ada wanita yang fantasi seksnya berpusat pada zakar yang cacat, bersaiz kecil, ataupun lemah.

Lebih dari 90% atau malah lebih dari 95% wanita lebih mudah mencapai orgasme melalui rangsangan 'clitoris' atau biji kelentit. Hanya wanita yang suka rangsangan faraj untuk mencapai orgasme, walaupun terdapat wanita yang dapat mencapai orgasme hanya melalui rangsangan pada faraj. Dalam hal ini, ukuran zakar yang sesuai, ketegangannya, dan bertenaga merupakan peranan yang utama untuk mencapai orgasme.

Walaupun wanita boleh mencapai orgasme melalui rangsangan pada faraj, tetapi zakar yang besar dan keras merupakan pengaruh yang kuat terhadap fantasi wanita dalam melakukan hubungan. Rangsangan mungkin saja terletak pada 'clitoris' atau biji kelentit, tetapi fantasi merupakan suatu keperluan utama untuk mencapai rangsangan 'clitoris' atau biji kelentit sehingga tercapai orgasme mungkin dapat dikatakan masih tertumpu pada penembusan organ sensitif wanita, dan biasanya penembusan tersebut dilakukan oleh zakar yang besar.

Terdapat juga lelaki dengan saiz zakar yang kurang ideal untuk memuaskan kaum wanita dengan ketegangan zakar dan asupan tenaga yang cukup ketika melakukan hubungan. Paling tidak pun, sebahagian lelaki masih merasa bimbang terhadap ketegangan zakar dan tenaga yang dimiliki ketika berhubungan meskipun kebanyakan lelaki memiliki zakar kelamin yang baik pada usia antara 20 dan 30 tahun, maka denga alasan demikian sejumlah lelaki cuba untuk memperbaiki fungsi seksualnya pada usia lanjut, walaupun telah diketahui bahwa kemampuan seksual lelaki akan berkurang ataupun saiz zakar yang tidak ideal disebabkan oleh faktor-faktor keturunan seiring dengan meningkatnya usia.

Pendapat menyatakan bahawa nafsu gairah seks merupakan faktor besar dalam kehidupan manusia. Kenyataan demikian cukup beralasan jika diandaikan kepada lelaki yang tidak dapat menerima kekurangan yang dimilikinya dalam hal seksual (ukuran atau ketegangan zakar yang tidak mencukupi), mereka akan lebih merasakan tekanan pada keadaan dirinya berbanding dengan mereka yang bersyukur dan yakin bahwa zakarnya ataupun fungsi seksualnya cukup sihat dan berprestasi baik walaupun sebenarnya tidak demikian. Dengan kata lain, mereka yang memiliki ukuran zakar yang lebih kecil, tidak mahu membiarkan keadaan tersebut begitu saja, cuba mencari penyelesaian sehingga ada yang menjadi pakar dalam mengatasi hal ini.

 

Keistimewaan Dan Khasiat Minyak Urut Arabian.

Besar, Panjang, Tegang, Keras. Menguatkan Zakar. Menambah Nikmat Dalam Persetubuhan. Tahan Lama. Melancarkan Pancutan Air Mani. Memulihkan Keanjalan Urat Saluran Kencing & Urat Saluran Air Mani. Memulihkan 6666 Urat Kemaluan

Bagaimana Caranya Mengunakan Arabian Oil Ini?


Amalkan setiap hari baik pagi dan malam disapu dan diurut pada batang zakar setiap hari dan buat urutan seperti arahan di bawah:-

http://www.produkpower.com/images/minyak-lintah-tapa-urut-01.jpg

Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.

http://www.produkpower.com/images/minyak-lintah-tapa-urut-02.jpg

Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

http://www.produkpower.com/images/minyak-lintah-tapa-urut-03.jpg

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.

http://www.produkpower.com/images/minyak-lintah-tapa-urut-04.jpg

Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.

http://www.produkpower.com/images/minyak-lintah-tapa-urut-05.jpg

Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.

http://www.produkpower.com/minyak-lintah-tapa-urut-06.jpg

Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

 

Tunggu setengah jam atau sehingga minyak meresap sebelum mandi. Urutlah kemaluan anda selama 44 hari untuk mendapatkan kesan maksima. Amalkan peraturan ini dengan yakin dan betul. Kelebihan darah muda sekali sapu terus berkesan tindak balas batang zakar besar panjang dan kuat.

Package Content:

1 Botol Minyak Urut60 E-BOOK PERCUMA

+

PENDAPATAN RM14,280.00