LOGIN AREA

User Id

Password

Lupa Password

| Daftar Sini

PENAJA

Sponsor :  aquslumbers
Name : mohamad aminudin bin mamat

STATISTIK WEB

Total 189
VIP 19
Free 170
Visitor 680687
Online 7 online

AHLI TERKINI

Rashidi Zainoldin
[ ]
2018-07-04 17:54:02

mohamed yusof
[ hutan melintang ]
2017-11-03 01:47:04

Larry Fitzgerald
[ Brooklyn ]
2017-11-02 00:02:36

MOHAMAD AZRI ANAS BIN AB AZIZ
[ JOHOR BAHRU ]
2017-10-04 22:37:47

khairunnizam bin kamarudin
[ Sabak Bernam ]
2017-07-15 08:18:58

SURADI BIN JAINUDDIN
[ TAWAU ]
2017-03-10 05:58:32

FAQ & SYARAT-SYARAT

 

1. Apakah yang dimaksudkan dengan RESELLER?
Reseller adalah jurujual bagi pihak kami. Status reseller akan diaktifkan secara automatik selepas PENGESAHAN bayaran dilakukan. Setiap reseller berpeluang mendapat pendapatan melalui jualan yang dilakukan oleh reseller ataupun melalui pendaftaran ahli secara random mengikut sistem Forced Matrix.

 

2. Adakah perniagaan ini merupakan syarikat MLM, Direct Selling, Skim Pelaburan atau skim-skim dalam internet?
Tidak. Perniagaan ini adalah perniagaan jualan yang biasa tetapi dilakukan secara e-dagang. Bukan pelaburan yang menjanjikan pendapatan tetap. Kami menawarkan pakej reseller kepada pembeli kami. Pendapatan maksimum sehingga RM14,280 untuk 1 akaun/lot. Tiada pendapatan harian tetap, segalanya bergantung kepada usaha dan strategi anda.

 

3.  Adakah perniagaan ini berdaftar dan sah disisi undang-undang?
Ya. Perniagaan ini adalah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan sah di sisi undang-undang. Perniagaan ini dimiliki oleh syarikat RED SUNDAY ENTERPRISE
(002036696-V).

 

4. Bagaimana untuk membeli produk-produk yang dijual?
Produk kami boleh terus dibeli di laman web ini. Anda perlu daftar terlebih dahulu dan kemudia membuat bayaran kepada kami. Apabila pengesahan bayaran diterima, maka secara automatik anda adalah reseller aktif kami. Kemudian, kami akan menghantar pesanan anda terus di hadapan pintu rumah anda menggunakan perkhidmatan pos laju.

 

5. Berapa yuran keahlian?
Tiada yuran keahlian dikenakan. PERCUMA seumur hidup.

 

 6. Saya sudah daftar. Jadi macam mana nak aktifkan keahlian saya?
Anda hanya perlu beli SALAH SATU produk yang kami jual sahaja untuk melayakkan keahlian diaktifkan. Boleh pilih mana-mana produk yang anda suka.

 

7. Berapa kos penghantaran pesanan saya?
Tiada kos penghantaran dikenakan SELURUH MALAYSIA. Pihak syarikat menanggung sepenuhnya kos penghantaran kepada anda.

 

8. 
Boleh tak saya membuka lebih dari 1 akaun/lot?
Kami tidak menghalang anda untuk membuka lebih dari 1 akaun/lot. Malah, kami amat menggalakkan anda untuk memaksimumkan pendapatan anda. Jika anda membeli 5 lot, maka anda berpotensi untuk memperolehi pendapatan mencecah RM71,400. Anda hanya perlu mempunyai username yang berbeza dari akaun yang satu lagi.

 

9. Boleh tak saya daftar menggunakan akaun bank syarikat saya?
Boleh, anda boleh menggunakan akaun bank syarikat anda. Yang penting ianya masih aktif dan memudahkan kami untuk memberi komisen kepada anda.

 

10.  Bolehkah saya menuntut balik bayaran yang telah dilakukan?
Tidak boleh. Jika barang anda rosak akibat manufacture defect, anda hendaklah mengembalikan produk yang dibeli dengan 1 set lengkap dalam masa 48jam selepas anda menerimanya untuk tuntutan warranty.

 

11.  Berapa lama gadget-gadget ini boleh merakam?
Berbeza-beza mengikut jenis barang yang anda beli. Biasanya ia dinyatakan di dalam buku panduan produk berkenaan. Sebagai contoh, Pen Pintar boleh merakam video lebih kurang 1 jam-2 jam. Bergantung kepada berapa lama anda cas bateri dan jenis bateri.

 

12.  Bagaimana untuk menggunakan Pen Pintar ini?
Simple je. Anda hendaklah mengecas bateri selama 1 jam terlebih dahulu. Untuk mengecas bateri, anda boleh sambungkan terus ke usb PC ataupun boleh menggunakan pengecas yg diberikan. Kemudian jika anda ingin merekod video, sila tekan button ON. Selepas itu, lampu LED akan berwarna kuning sebelum automatik bertukar menjadi biru. Semasa lampu menjadi biru, ia bermaksud anda sedang membuat rakaman video. Jika anda ingin menghentikan rakaman itu, sila tekan button OFF sehingga lampu LED terpadam. Jika anda ingin melihat hasil rakaman tersebut, anda boleh melihatnya menggunakan software video player yang terdapat dalam komputer/laptop anda.

 

13.  Barang yang saya beli tidak dapat di detect oleh PC!! Camne ni??
Biasanya, kebanyakan komputer/laptop dapat membaca semua gadget ini tanpa perlu anda install CD Driver. Automatic Detect. Namun, ada sesetengahnya yang tidak dapat detect. Jgn risau, sila install cd driver yg disertakan sekali untuk menyelesaikan masalah ini.

 

14.  Jika dakwat Pen Pintar telah habis, di manakah untuk membeli dakwat baru?
Jangan risau..boleh dapatkan dari kami. Hanya RM6 termasuk postage.

 

15.  Berapa lama pesanan saya akan sampai di rumah?
Pesanan anda akan sampai ke rumah anda dalam masa 1-3 HARI menggunakan perkhidmatan kurier POS MALAYSIA/SKYNET/ABX EKPRESS. Jika ada kelewatan yang tidak dijangka, pihak kami akan memaklumkan anda melalui SMS.

 

16.  Berapa lama warranty produk-produk ini?
Temph warranty adalah berbeza-beza mengikut barang-barang yang dibeli. Tempoh warranty berkenaan dinyatakan di dalam keterangan setiap produk di dalam website ini. Sebarang kerosakan produk akibat manufacture defect hendaklah dikembali kepada kami untuk tuntutan warranty. Jika produk berkenaan rosak akibat kecuaian anda sendiri seperti terjatuh, terkena air dan lain-lain, maka ia adalah tanggungjawab anda sendiri dan warranty adalah terbatal.

 

17.  Sekiranya saya mempunyai pertanyaan yang lain, di mana saya boleh hubungi?
Anda bolehlah mengemukakan pertanyaan melalui borang pertanyaan yang telah disediakan di laman web ini. Insya Allah kami akan menjawab soalan anda dalam masa 24 jam. Anda juga boleh meninggalkan pesanan SMS ke talian 017-9069727.